Ontketende Haaland valt in de prijzen: 'Wil iedereen bedanken'

Reacties

Erling Haaland is gekroond tot Speler van de Maand in de Premier League. De Noorse aanvaller werd voor zijn prestaties in de maand augustus beloond met de prestigieuze prijs.

Ontketende Haaland valt in de prijzen: 'Wil iedereen bedanken'
© Pro Shots

Haaland was de afgelopen weken op dreef met doelpunten en bepalende acties die Manchester City hielpen om een sterke start van het nieuwe seizoen neer te zetten. Hij staat na drie Premier League-duels al op zeven doelpunten, waaronder door twee hattricks tegen West Ham United en Ipswich Town.

'Ik ben blij dat ik deze prijs zo vroeg in het seizoen heb gewonnen en wil iedereen bedanken die op mij heeft gestemd', zei Haaland via de clubkanalen. 'Ik ben mijn teamgenoten ook erg dankbaar, net als de coaches en de staf voor hun hulp om dit mogelijk te maken. Augustus was een geweldige maand voor het team en ik ben er trots op dat ik daar een belangrijke rol in heb gespeeld.'

Of Haaland dit weekend aan zijn productie kan schaven, is nog de vraag. Hij verwerkt momenteel het verlies van een van de beste vrienden van zijn vader, waardoor zijn aanwezigheid nog een vraagteken is.

Dé gids voor het seizoen 2024/25

Alle transfers en vernieuwde selecties overzichtelijk bij elkaar op papier? Bestel dan hier de Seizoengids, die dit jaar verschijnt ná het sluiten van de transfermarkt. Op die manier is de Seizoengids van 2024/25 actueler en relevanter dan ooit.

Abonnees van het weekblad ontvangen de Seizoengids gratis op de mat. VI PRO-abonnees bestellen zonder verzendkosten.

Nog geen VI PRO-abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg de Seizoengids 2024/25 cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.