Ook Valencia morst punten in strijd titel

Osasuna-Valencia 1-1

Net als de overige ploegen in de top van de Primera División wist Valencia dit weekeinde niet te winnen. De nummer drie van de ranglijst mocht de handen dichtknijpen met de 1-1 bij Osasuna.

Pas in de laatste minuut zorgde Fernando Morientes voor de gelijkmaker. Valencia had lang tegen een achterstand aangekeken, doordat Francisco Puñal na 36 minuten vanaf de strafschopstip voor 1-0 had gezorgd. Bij de gasten moest Miguel Angel Angulo in de slotfase met een geelrode kaart van het veld.

Atlético Madrid-Deportivo La Coruña 2-0Na drie wedstrijden zonder zege was er tegen Deportivo La Coruña weer eens winst voor Atlético Madrid. Al na een minuut was de ban gebroken voor de Rojiblancos. Antonio López stuurde Luciano Galletti weg en de Argentijn bezorgde de thuisclub met zijn derde seizoenstreffer een vliegende start.

In de slotfase zorgde invaller Mista bij de tweede paal voor 2-0 op aangeven van Galletti. Door de winst deed Atlético goede zaken in de strijd om Europees voetbal. Deportivo blijft in de middenmoot.