Oostenrijk gewaarschuwd: Haaland is niet de enige productieve Noor

ADVERTORIAL - Het meest in het oog springende Nations League-affiche van de zondagavond is Oostenrijk - Noorwegen. Een maand geleden troffen de twee landen elkaar al in een duel waarvan de Noren de winnaar waren. De EK-verrassing is dus gewaarschuwd, zeker nu Erling Haaland en Alexander Sorloth op dreef zijn namens Noorwegen. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Oostenrijk gewaarschuwd: Haaland is niet de enige productieve Noor
© Pro Shots
Noorwegen
Noorwegen
3 - 0
Slovenië
Slovenië

Een maand geleden won Noorwegen met 2-1 van Oostenrijk. Zondag zijn de rollen omgedraaid, want de Oostenrijkers ontvangen nu de Noren in eigen huis. Beide landen deden in de afgelopen week al goede zaken. Noorwegen won met 3-0 van EK-deelnemer Slovenië, terwijl Oostenrijk het lukte om Kazachstan met 4-0 naar de slachtbank te leiden. Ondanks het vorige onderlinge resultaat, wordt Oostenrijk op de website van TOTO met een quotering van 2.04 voor een overwinning als de favoriet gezien. Winst van Noorwegen kan je 3.55 keer je inzet opleveren en een gelijkspel heeft een bijbehorende quotering van 3.60.

Niet alle aandacht moet naar Haaland
De meest in het oog springende man van Noorwegen is zonder twijfel Haaland, maar ook Sorloth moet niet worden onderschat. Op de avond dat Haaland all-time topscorer van Noorwegen werd (34 goals in totaal), pikte ook de spits van Atlético Madrid weer gewoon zijn doelpuntje mee en dat was nummer negentien uit zijn interlandcarrière. Daarnaast was Sorloth ook goed voor een assist tegen Slovenië. TOTO heeft een quotering van 3.20 voor een doelpunt van Sorloth. Voor een Haaland-goal staat een quotering van 2.35.

Speciale odds rondom Haaland en Sorloth

- Noorwegen wint en Haaland scoort: 4.50
- Noorwegen wint en Sorloth scoort: 6.00
- Haaland en Sorloth scoren: 6.75

Sabitzer en Baumgartner de Oostenrijkse men to watch
Niet alleen Noorwegen beschikt over blikvangers. Aan de kant van Oostenrijk zijn Marcel Sabitzer en Christoph Baumgartner weer in vorm. Net als op het EK is het duo een belangrijke schakel in het elftal van bondscoach Ralf Rangnick. Tegen Noorwegen was Sabitzer op aangeven van Baumgartner al de afmaker van het enige Oostenrijkse doelpunt van die wedstrijd. Afgelopen donderdag kwamen ze allebei tot scoren tegen Kazachstan. Voor een doelpunt van Sabitzer staat een quotering van 3.50 bij TOTO. Een goal van Baumgartner kan je 3.30 keer je inzet opleveren.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's