Oostenrijkse media zien kwetsbaar Salzburg op weg naar Twente-thuis

Reacties

Red Bull Salzburg won vrijdagavond van Grazer AK, maar gemakkelijk ging dat niet. Na afloop ging het veel over de verdediging van de Champions League-opponent van FC Twente, die bij momenten kwetsbaar oogde.

Oostenrijkse media zien kwetsbaar Salzburg op weg naar Twente-thuis
© Pro Shots
Grazer AK
Grazer AK
2 - 3
Red Bull Salzburg
Red Bull Salzburg

Salzburg leek door twee snelle treffers een makkelijke avond tegemoet te gaan tegen Grazer AK, maar toch werd het lastig. De Oostenrijkse promovendus trok de stand alweer snel gelijk. Der Standard noemde de verdediging van Salzburg op die momenten 'kwetsbaar'.

'We moeten nog veel verbeteren', zo luidde de reactie van Adam Daghim, opgetekend door Kronen Zeitung. De aanvaller van Salzburg hoort zijn ploeggenoot Janis Blaswich (voormalig Heracles Almelo-doelman) dezelfde conclusie trekken. 'Ik ben blij dat we drie punten hebben gepakt, maar er valt zeker nog genoeg te analyseren.'

Lijnders
Voor Lijnders was het zijn eerste competitiewedstrijd als trainer van Salzburg. De Nederlander is blij dat de kop eraf is, zonder schade te hebben opgelopen. 'De eerste paar wedstrijden zijn altijd een beetje lastig. Uiteindelijk bracht iedereen de commitment die we nodig hadden. Ik ben blij voor onze fans dat we de eerste overwinning hebben binnengesleept.'

Salzburg treedt donderdagavond in ieder geval aan zonder twee vertrokken basisspelers. Strahinja Pavlovic vertrok naar AC Milan en Luka Susic werd aangetrokken door Real Sociedad. Twente moet het stellen zonder Robin Pröpper, die afgelopen week naar Rangers FC vertrok.

Bekijk hier al onze video's
Meer Red Bull Salzburg
Meer over Red Bull Salzburg
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.