Oosting geniet van Europees avontuur en krachtmeting

Reacties

FC Twente-trainer Joseph Oosting heeft vooruitgeblikt op het alweer het vijfde Europese duel van zijn club. In Istanbul gaf de coach aan te genieten van het Europese avontuur.

Oosting geniet van Europees avontuur en krachtmeting
© Pro Shots
Fenerbahçe
Fenerbahçe
5 - 1
FC Twente
FC Twente

'Vorige week waren we in Riga en vandaag slinger je achter een politie-escorte door de drukte van de hectische metropool Istanbul. Dat hoort bij het mooie avontuur dat Europees voetbal heet, we gaan daar met ons allen gewoon van genieten', aldus Oosting op de persconferentie, via de website van FC Twente.

Na Hammarby IF en Riga FC moeten de Tukkers met Fenerbahçe zien af te rekenen om de groepsfase van de Conference League te halen. Oosting: 'Fenerbahçe heeft een heel goed team en goede spelers, waarvan we er een aantal natuurlijk kennen van vorig seizoen uit de Eredivisie. Voor ons is dit een mooie krachtmeting om te kijken waar we staan ten opzichte van een tegenstander als Fenerbahçe.'

Bij Fenerbahçe spelen Sebastian Szymanski (ex-Feyenoord) en Dusan Tadic (onder andere ex-Ajax), net als Jayden Oosterwolde en Ferdi Kadioglu. Zij zijn al wat langer vertrokken uit Nederland. Het persmoment van de Turken werd voor die van FC Twente georganiseerd.

Onze analyse van Fenerbahçe.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.