Op welke dag speelt Go Ahead tegen SK Brann en hoe laat is de aftrap?

Reacties

Go Ahead Eagles speelt donderdag zijn eerste officiële wedstrijd van seizoen met een thuiswedstrijd in de tweede voorronde van de Conference League. SK Brann uit Noorwegen is de tegenstander. Hoe laat begint deze wedstrijd en waar is het duel te zien?

Op welke dag speelt Go Ahead tegen SK Brann en hoe laat is de aftrap?
© Pro Shots
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
0 - 0
SK Brann
SK Brann

Hoe laat speelt Go Ahead donderdag tegen Brann?

De aftrap in de Adelaarshorst is donderdag om 18.30 uur. De scheidsrechter die fluit is Denys Shurman uit Oekraïne. Het wordt de eerste keer dat hij een wedstrijd van een Nederlandse club fluit, hoewel hij eerder wel de leidsman was tijdens een Youth League-wedstrijd van de AZ-jeugd en ook duels van Jong Oranje en Nederland Onder-17 floot.

Waar is deze wedstrijd te zien?

De wedstrijd wordt uitgezonden door Ziggo Sport, op het eerste kanaal. De voorbeschouwing op het duel in Deventer begint om 18.00 uur.

Hoe ziet het vervolg van de Europese campagne van Go Ahead eruit?

De returnwedstrijd van Go Ahead tegen Brann wordt op 1 augustus afgewerkt in Noorwegen, om 19.00 uur wordt er dan afgetrapt. Alleen bij het uitschakelen van Brann speelt Go Ahead nog een tweeluik in Europa, bij verlies is de winnaar van de play-offs ook daadwerkelijk klaar.

Bij het uitschakelen van Brann speelt Go Ahead in de derde voorronde van de Conference League tegen Valur Reykjavík uit IJsland of St. Mirren uit Schotland. De wedstrijden in dit eventuele tweeluik worden gespeeld op 8 en 15 augustus.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.