Op welke dag speelt Vojvodina tegen Ajax en hoe laat is de aftrap?

Reacties

Ajax neemt vanuit de heenwedstrijd tegen FK Vojvodina de magere marge van 1-0 mee naar Servië voor de beslissende ontmoeting in de tweede voorronde van de Europa League. Hoe laat begint deze wedstrijd en waar is het duel te zien?

Op welke dag speelt Vojvodina tegen Ajax en hoe laat is de aftrap?
© Pro Shots
Vojvodina Novi Sad
Vojvodina Novi Sad
1 - 3
Ajax
Ajax

HOE LAAT SPEELT VOJVODINA-AJAX DONDERDAG?

De wedstrijd begint om 20.00 uur. Omdat de thuisbasis van Vojvodina wordt verbouwd, wijkt de club uit naar de TSC Arena in Backa Topola, een klein stadion waar Dusan Tadic als jochie vele uurtjes doorbracht. De Turk Arda Kardesler is de scheidsrechter. Hij floot in november 2023 de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Gibraltar en Nederland, die in 0-6 voor Oranje eindigde.

WAAR IS DEZE WEDSTRIJD TE ZIEN?

De wedstrijd wordt uitgezonden door Ziggo Sport, op het tweede kanaal. De voorbeschouwing op het duel in Backa Topola begint om 19.40 uur.

HOE ZIET HET VERVOLG VAN DE EUROPESE CAMPAGNE VAN AJAX ERUIT?

Als Ajax een nederlaag weet te voorkomen, belandt de ploeg in de derde voorronde van de Europa League. De Amsterdammers treffen dan Panathinaikos of Botev Plovdiv - de Grieken wonnen het heenduel in eigen huis met 2-1. Als het mis gaat in Servië, is NK Maribor of Universitatea Craiova de tegenstander in de derde voorronde van de Conference League. Maribor won thuis met 2-0.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.