Opluchting bij Van Bommel: onverwachte held leidt zege in

Reacties

Antwerp FC heeft donderdag met hangen en wurgen de derde voorronde van de Conference League bereikt. De ploeg van trainer Mark van Bommel won in de return in Kosovo van Drita, de club die vorig seizoen werd uitgeschakeld door Feyenoord.

Opluchting bij Van Bommel: onverwachte held leidt zege in
© Pro Shots
Drita
Drita
0 - 2
Antwerp
Antwerp

Antwerp is ambitieus, maar de club van trainer Van Bommel en directeur voetbalzaken Marc Overmars moest eerst maar eens afrekenen met Drita. Een week eerder hield de club uit Kosovo Antwerp nog op 0-0. Het moest dus in de return gebeuren.

De spanning zal toch even te voelen zijn geweest in de kleedkamer toen het na 45 minuten in de return nog altijd 0-0 stond. Met Vincent Janssen en Toby Alderweireld in de basis had Antwerp moeite om te scoren. Uiteindelijk gebeurde dat wel.

Het was niet Janssen, maar linksback Laurit Krasniqi die vlak na rust voor de 0-1 zorgde. De verdediger, uitgerekend ook de enige speler van Antwerp met roots in Kosovo, kopte raak uit een voorzet van Manuel Benson.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Krasniqi, een jeugdproduct van Antwerp, debuteerde aan het einde van vorig seizoen en stond vorige week tegen Drita ook al in de basis. In de extra tijd maakte Michel-Ange Balikwisha er ook nog 0-2 van. Antwerp speelt in de derde voorronde tegen het Noorse Lillestrøm, dat in deze ronde na twee wedstrijden met 6-2 te sterk was voor het Finse SJK.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.