Opmerkelijk: Hazard getrakteerd op fluitconcert in benefietwedstrijd

Reacties

Eden Hazard heeft het zwaar te verduren gehad tijdens een benefietwedstrijd in Lens. De oud-prof trok woensdag zijn voetbalschoenen nog één keer aan voor een goed doel, maar het thuispubliek maakte duidelijk dat ze niet op de Belg zaten te wachten.

Opmerkelijk: Hazard getrakteerd op fluitconcert in benefietwedstrijd
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Waarom? Hazard begon zijn profcarrière bij Lille, de eeuwige rivaal van RC Lens. Dat waren de fans in Noord-Frankrijk nog niet vergeten en dus trakteerden ze de Chelsea-legende op een striemend fluitconcert bij ieder balcontact.

In Lens zullen ze met weinig plezier terugdenken aan de tijd van Hazard in Lille. De buitenspeler had op twintigjarige leeftijd een aanzienlijk aandeel in het winnen van de landstitel en Franse beker in 2011.

Nog niet verleerd
De fluitconcerten weerhielden Hazard er niet van om zijn kwaliteiten te laten zien. De Belg liet zien het nog niet verleerd te zijn en maakte indruk met een goal en een assist. Zijn ploeg, Team Legends, verloor wel. Team Lens was met 6-5 te sterk.

Het gezelschap waarin Hazard voetbalde, was een waar sterrenensemble. Didier Deschamps, Samir Nasri en Ludovic Giuly deden onder anderen mee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer RC Lens
Meer over RC Lens
Meer E. Hazard
Meer over E. Hazard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.