Opmerkelijk: keeper van Stuttgart valt in bij Fortuna Sittard

Reacties

Een opmerkelijk tafereel bij de oefenwedstrijd tussen Fortuna Sittard en VfB Stuttgart. Reservekeeper Stefan Drljaca van Stuttgart viel in de tweede helft in bij Fortuna.

Opmerkelijk: keeper van Stuttgart valt in bij Fortuna Sittard
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Kort nadat Stuttgart de 3-0 had gemaakt tegen Fortuna verliet Niels Martens, de enige doelman die mee was, het veld. Omdat de wisselmogelijkheden van de club op waren, moest een speler van Stuttgart invallen bij Fortuna. Drljaca offerde zichzelf op en trok een Fortuna-shirt aan om het doel te verdedigen. De wissel van Martens was noodzakelijk omdat hij net terug is van een zware blessure en geen volledige wedstrijd mocht keepen. Daarom moest een keeper van Stuttgart Fortuna te hulp springen.

Drljaca hield het doel schoon en daardoor verloor Fortuna 'slechts' met 3-0 van Stuttgart. Fortuna speelt deze voorbereiding nog oefenwedstrijden tegen Borussia Mönchengladbach, EVV en De Graafschap. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.