Opnieuw puntenverlies voor Franse koploper Lille

Lille heeft de goede vorm nog niet hervonden. Ook tegen Lorient was de oogst met één punt mager voor de koploper in de Ligue 1 (1-1).

Mathieu Debuchy bracht Lille op slag van rust nog wel op een voorsprong, maar die goede start kon niet voorkomen dat middenmoter Lorient in de tweede helft Les Dogues twee punten afhandig maakte. Kevin Gameiro bepaalde in de 68ste minuut de eindstand op 1-1. Met een oogst van twee punten uit de laatste drie wedstrijden dreigt Lille zijn koppositie te verliezen. Olympique Marseille, dat zaterdag de Coupe de la Ligue won, kan de eerste plaats overnemen als het woensdag Olympique Nice op een nederlaag trakteert en zo de achterstand van twee punten overbrugt. Foto: VI Images