Oppegard en Ledezma noodgedwongen naar de kant bij PSV

Reacties

PSV heeft er mogelijk een hoofdpijndossier in de verdediging bij. Tijdens het duel met Heracles Almelo heeft Fredrik Oppegard de strijd vroegtijdig moeten staken. Ook gelegenheidsrechtsback Richard Ledezma verliet het veld. Dat deed hij samen met Johan Bakayoko, die onder begeleiding van de fysio naar de kant moest.

Oppegard en Ledezma noodgedwongen naar de kant bij PSV
© Pro Shots
Heracles Almelo
Heracles Almelo
1 - 3
PSV
PSV

Na ruim een uur voetballen in Almelo ontving Oppegard de bal aan de linkerkant van het veld, waarna hij hem zelf moedwillig over de zijlijn tikte. De linksback ging erbij zitten en greep naar zijn linkerbeen, waarna hij door de medische staf van PSV werd behandeld. Oppegard, die eerder in de wedstrijd een strafschop had veroorzaakt, werd gewisseld voor Matteo Dams.

Het is nog niet duidelijk hoe ernstig de blessure van Oppegard is, maar dat er weer iets speelt rond een verdediger van PSV staat vast. Jordan Teze vertrekt naar AS Monaco, Olivier Boscagli aast op een transfer en Sergiño Dest en Mauro Júnior zijn geblesseerd. Laatstgenoemde is al wel weer op het trainingsveld te vinden, zo vertelde Peter Bosz op de persconferentie.

Ook Ledezma, de middenvelder die als rechtsback speelt, werd gewisseld. Dat kwam niet door een blessure, maar door kramp. Het bood Teze de kans om zijn laatste minuten in het shirt van PSV te maken.

Volg alle ontwikkelingen hieronder op de voet in onze VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer F. Oppegård
Meer over F. Oppegård
Meer R. Ledezma
Meer over R. Ledezma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.