Oranje met 22 spelers op het trainingsveld

Reacties

Het Nederlands elftal staat zondag met 22 spelers op het trainingsveld. Behalve de nog afwezige Donyell Malen, Teun Koopmeiners en Tijjani Reijnders en de nog niet fitte Frenkie de Jong had Ronald Koeman verder de beschikking over de complete groep.

Oranje met 22 spelers op het trainingsveld
© Pro Shots

Malen verloor zaterdagavond de Champions League-finale van Real Madrid met Borussia Dortmund en hoeft zich daarom pas komende week te melden in Zeist. Teun Koopmeiners en Tijjani Reijnders hebben eveneens nog clubverplichtingen en hebben om die reden ook nog wat langer vrijaf gekregen van Koeman.

De Jong was wel aanwezig tijdens de mediamomenten, maar deed op het veld nog niet met de groep mee. 'Het liefst ben ik zo snel mogelijk fit. Maar ik plak nog geen datum op een rentree. Ook niet op wanneer ik weer iets kan doen in teamverband', zei de middenvelder daarover.

Hoewel De Jong niet fit is, heeft hij wel een oproep ontvangen. Koeman maakte voor hem en Memphis een uitzondering wat het fit zijn betreft. Van alle andere spelers werd een complete fitheid verwacht, waardoor het logisch is dat Oranje zondag met 22 spelers op het veld stond.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.