Oranje-spits Brobbey kan vruchten plukken van Duits keepersprobleem

ADVERTORIAL - Net als een maand geleden neemt het Nederlands elftal het op tegen Duitsland in de Nations League. Daar heeft Brian Brobbey goede herinneringen aan over gehouden. Denk jij dat de spits minimaal één keer op doel kan schieten in München? Unibet biedt daar een verhoogde odd voor aan naast de welkomstactie!

Oranje-spits Brobbey kan vruchten plukken van Duits keepersprobleem
© Pro Shots
Duitsland
Duitsland
1 - 0
Nederland
Nederland

Net als een maand geleden heeft Ronald Koeman aangegeven te willen switchen qua spits. De ene wedstrijd krijgt Joshua Zirkzee de kans en in het andere duel start Brobbey vanaf het begin. Aangezien de naam van Zirkzee vrijdag op het formulier stond tegen Hongarije, is de kans maandagavond aan Brobbey. Dat is ook niet zo gek, want in de Johan Cruijff Arena leverde de spits van Ajax een puike pot af.

Een verschil met toen is de doelman die onder de lat begint bij Duitsland. Manuel Neuer is gestopt en Marc-André Ter Stegen, die in Amsterdam keepte, heeft een kruisbandblessure opgelopen. Julian Nagelsmann moet dus uit een andere vijver vissen en dat zou Brobbey wellicht wel eens ten goede kunnen komen.

Unibet biedt onder de noemer Uniboost Uitblinker een verhoogde quotering aan voor een schot op doel van Brobbey tegen Duitsland. De quotering is verhoogd naar liefst 2.20. De maximale inzet is 15 euro.

UniBoost Uitblinker

Wedstrijd: Duitsland - Nederland
Weddenschap: Brian Brobbey schiet minimaal één keer op doel
Quotering: 2.20 (was 1.75)

Log in om de Uniboost Uitblinker te zien.

Welkomstactie
Naast de Uitblinker heeft Unibet ook nog een welkomstactie in petto. Deze is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. De actie zit eenvoudig in elkaar: met een eerste weddenschap van 10 euro rondom het duel tussen Duitsland en Nederland kan voor 50 euro aan Gratis Weddenschappen worden vrijgespeeld. Bij de eerste weddenschap is geen minimale quotering vereist, oftewel: de speler is volledig vrij in hoe hij of zij de Gratis Weddenschappen wil vrijspelen. Klik hier om deze te spelen.

Wat verwacht jij van Duitsland tegen Nederland? Zoek in het uitgebreide aanbod van Unibet de weddenschappen die passen bij jouw voorspelling. Veel plezier met het volgen van de wedstrijd!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's