Osimhen krijgt transferadvies van Nigeriaanse spirituele leider

Reacties

Victor Osimhen heeft transferadvies gekregen van Elijah Ayodele, de leider van de INRI Evangelical Spiritual Church. De Nigeriaanse spits moet zeker niet voor Chelsea als nieuwe werkgever kiezen.

Osimhen krijgt transferadvies van Nigeriaanse spirituele leider
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Osimhen wordt de laatste weken nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Chelsea. De aanvalsleider van Napoli zou van Napels naar Stamford Bridge moeten verkassen en Romelu Lukaku dan weer de omgekeerde weg. Ayodele voorziet een slechte toekomst voor Osimhen in Engeland.

'Ik wil advies geven aan Osimhen. Ga niet naar Chelsea!', begint Ayodele in een video-oproep. 'Als je naar Chelsea gaat, dan ga je niet shinen. Het zal je carrière kapot maken.'

Het zou kunnen dat Ayodele zijn ingeving op basis van spirituele krachten heeft gekregen, maar het kan ook goed zijn dat hij de situatie van Chelsea nauwlettend volgt. Met Moisés Caicedo (116 miljoen euro), Roméo Lavia (62 miljoen euro), Mikhaylo Mudryk (70 miljoen euro) en Enzo Fernández (121 miljoen euro) zijn er wel meer spelers voor miljoenenbedragen naar Chelsea verkast waar tot op de dag van vandaag nog vraagtekens over zijn.

Bekijk hier al onze video's
Meer Napoli
Meer over Napoli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.