Oud-Ajacied Ogararu waarschuwt Roemenië voor Oranje: 'Hij maakt me bang'

Reacties

Het Roemeense elftal moet dinsdag echt oppassen voor de aanval van het Nederlands elftal, zo stelt oud-Ajacied George Ogararu. Met name Cody Gakpo maakt de inmiddels 44-jarige Roemeen 'bang'.

Oud-Ajacied Ogararu waarschuwt Roemenië voor Oranje: 'Hij maakt me bang'
© Pro Shots
Roemenië
Roemenië
18:00
Nederland
Nederland

Ogararu, die tussen 2006 en 2010 onder contract stond bij Ajax, kijkt nog altijd met bovengemiddelde interesse naar het Nederlandse voetbal. De Roemeen is op de hoogte van hoe Oranje momenteel in de wedstrijd zit op het EK. 'Ze zijn zelfverzekerd en treffen liever ons dan andere teams, maar ze beseffen dat de druk bij hen ligt. Ze hebben hoge verwachtingen van het team', begint de voormalig rechtsback in een uitzending van de Roemeense televisiezender Digi Sport.

Over het algemeen wordt de defensie van Oranje flink geprezen, maar Ogararu is juist onder de indruk van een andere Hollandse linie: de aanval. Met name Gakpo kan hem bekoren. 'Ik vind Gakpo een hele goede speler. Hij is een hele goede afmaker, goed met zijn hoofd en weet de ruimtes te benutten. Hij heeft geen super techniek. Ik ben best bang voor hem', besluit hij.

Ogararu is inmiddels al even gestopt met voetballen, maar is nog wel actief in de voetbalwereld. Momenteel is hij academy manager bij CSA Steaua, een club die actief is op het tweede niveau van Roemenië.

Spelersprofiel

G. Ogăraru


Geboortedatum:
3 februari 1980
Leeftijd:
44
Geboorteplaats:
Bucureşti
Nationaliteit
Roemenië
Lengte:
1,78 m
Gewicht:
72 kg
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.