Paraguay verslaat Griekenland, Honduras speelt gelijk

In de aanloop naar het WK in Zuid-Afrika heeft Paraguay het oefenduel met Griekenland winnend afgesloten. Honduras kwam niet tot winst tegen tien man van Azerbeidzjan.

Paraguay verslaat Griekenland, Honduras speelt gelijk

Griekenland-Paraguay 0-2Paraguay kende een vliegende start in het Zwitserse Winterthur. Al na 26 minuten leidde de ploeg van bondscoach Gerardo Martino met 2-0 en bij beide treffers speelde Roque Santa Cruz de hoofdrol. In de negende minuut kwam een inzet van de Manchester City-spits via de paal terug, waarna Enrique Vera Torres de rebound kon binnenschieten.

Ruim een kwartier later kopte Santa Cruz op doel en kon Lucas Ramón Barrios profiteren van slecht Grieks verdedigen. Het lukte Griekenland niet om terug te komen in de wedstrijd, waardoor de formatie van bondscoach Otto Rehhagel een nederlaag leed.

Azerbeidzjan-Honduras 0-0WK-deelnemer Honduras kwam in het Oostenrijkse Zell Am See niet tot winst tegen Azerbeidzjan. Dit terwijl de ploeg de laatste twintig minuten tegen tien man speelde, nadat Sasa Yunisoglu in de 73ste minuut van het veld werd gestuurd.

Bekijk hier al onze video's