Pavlidis breidt doelpuntenreeks bij Benfica uit in aanloop naar Feyenoord

Reacties

Vangelis Pavlidis kan niet stoppen met scoren voor zijn nieuwe club Benfica. Ook in zijn vierde duel voor de Portugezen, tegen Brentford (1-1), wist de voormalig spits van AZ het net te vinden.

Pavlidis breidt doelpuntenreeks bij Benfica uit in aanloop naar Feyenoord
© Benfica

Sinds zijn komst bij Benfica scoorde Pavlidis al in elke wedstrijd waarin hij in actie kwam. Dat deed de Griek achtereenvolgens tegen Farense, Celta de Vigo, Almería en nu dus ook tegen Brentford. In de eerste helft tikte de spits simpel van dichtbij binnen. Het was overigens zijn eerste doelpunt in het Estádio da Luz.

Bekijk de treffer in de video hieronder

Pavlidis is momenteel dus bezig aan een mooie reeks en daar zijn ze in Portugal diep van onder de indruk. Reeksen zijn hem overigens niet vreemd. Afgelopen seizoen maakte Pavlidis in de eerste negen wedstrijden die hij in de Eredivisie speelde achtereenvolgens een treffer.

Aanstaande zondag wacht de vijfde oefenwedstrijd voor Pavlidis. Die zal hij spelen tegen verdedigers die hij als zijn broekzak kent, maar dat geldt natuurlijk ook andersom. Benfica en Feyenoord spelen tegen elkaar om de Eusebio Cup.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.