Pavlidis staat na drie wedstrijden al op vier goals bij Benfica

Reacties

Vangelis Pavlidis beleeft een veelbelovend begin van zijn avontuur bij Benfica. Zondag was de van AZ overgekomen spits ook in de oefenwedstrijd tegen Almería (3-1 zege) weer trefzeker. Na drie duels in het shirt van zijn nieuwe werkgever staat de teller van Pavlidis nu op vier doelpunten.

Pavlidis staat na drie wedstrijden al op vier goals bij Benfica
© Pro Shots

AZ verkocht Pavlidis begin juli voor zo'n twintig miljoen euro aan Benfica. De Griek kende een mooi debuut, met een treffer in de 5-0 zege op Farense, en vervolgens was het een dag later twee keer bingo tegen Celta de Vigo (2-2). Zondag oefende Benfica tegen Almería en scoorde Pavlidis opnieuw.

Heel veel moeite hoefde Pavlidis daar overigens niet voor te doen. Het voorwerk werd gedaan door David Neres, die met een fraaie steekpass Marcos Leonardo wegstuurde. Hij bood Pavlidis vervolgens een kans voor open doel.

De vierde goal van Pavlidis in Portugese dienst betekende de 1-1, waarna Artur Cabral en João Mário in de tweede helft voor de 3-1 overwinning zorgden. Benfica komt donderdag opnieuw in actie, tegen Brentford, en oefent volgende week zondag tegen Feyenoord. Het nieuwe seizoen in de Portugese competitie begint voor Benfica in het tweede weekend van augustus.

Bij AZ is Vangelis Pavlidis opgevolgd door Troy Parrott. Lees via VI PRO wat de Alkmaarders van de nieuwe spits mogen verwachten: 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.