Pechvogel Nagalo valt voor tweede duel op rij na halfuur uit bij Jong PSV

Het zit Adamo Nagalo voorlopig nog niet mee bij PSV. De verdediger die afgelopen zomer voor zeven miljoen euro werd aangetrokken kreeg opnieuw een kans om minuten te maken bij Jong PSV, maar viel net als vorige week na een halfuur uit.

Vitesse
Vitesse
1 - 3
Jong PSV
Jong PSV

Op vrijdag legde Peter Bosz op de persconferentie uit dat Nagalo in fysiek opzicht nog niet klaar is voor het eerste van PSV. Volgens Bosz is het vooral belangrijk dat hij wedstrijdminuten gaat maken en dus deed hij mee bij Jong PSV tegen Vitesse. Maar vrijdagavond ging het opnieuw mis.

De verdediger viel bij een 0-1 voorsprong in Arnhem uit met een blessure na een duel met Milano Jonathans. Dat zal voor de volgers van Jong PSV als een déjà vu hebben gevoeld. De pechvogel ging vorige week in het duel met De Graafschap ook al na een halfuur geblesseerd naar de kant.

Binnen zeven minuten had Tai Abed Jong PSV op voorsprong gezet. Hij verraste de doelman met een vrije trap in de korte hoek.