Pieters is rond met PSV, clubs zijn dicht bij akkoord

Een ruil tussen Erik Pieters en Ismail Aissati komt er niet omdat Aissati dat niet wil, maar PSV lijkt de linksback van FC Utrecht toch snel te gaan inlijven.

Pieters is persoonlijk al rond met de Eindhovenaren. Ook de clubs zijn elkaar dicht genaderd. Waarschijnlijk ontvangt Utrecht zo'n 2,5 à drie miljoen euro voor de negentienjarige jeugdinternational.

'Dit is de best denkbare stap die ik me kan bedenken', vertelt Pieters aan VI.nl. 'Met alle respect voor FC Utrecht, maar als je ziet wat PSV de afgelopen jaren allemaal heeft bereikt, dan wil iedereen zo'n transfer.'

Pieters stond ook in de belangstelling van een aantal clubs uit de Duitse Bundesliga. 'Uiteindelijk droom ik wel van het buitenland, maar eerst moet ik het maar eens laten zien bij PSV.'

Aissati kon terug naar FC Twente, maar vindt dat een te grote stap terug. Ook Ajax is inmiddels weer in beeld. De Amsterdammers waagden in de winterstop al een poging, maar grepen destijds naast de begaafde middenvelder, die nog tot medio 2009 onder contract staat bij PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen