Pikante overstap: broers (17 en 15) verruilen Ajax voor Feyenoord

Reacties

Gebroeders Nick (17) en Tim (15) de Koning verruilen de jeugd van Ajax voor die van Feyenoord. Dat maakt de Rotterdamse club donderdag bekend.

Pikante overstap: broers (17 en 15) verruilen Ajax voor Feyenoord
© Pro Shots

'Ik kijk er naar uit om bij Feyenoord de volgende stappen te gaan zetten als voetballer', aldus Nick de Koning, die uit gaat komen voor het Onder-19-team van de Rotterdammers, op de clubwebsite van de Rotterdammers. 'Het is voor ons allebei een nieuwe club, een nieuwe omgeving, maar ik heb er heel veel zin en vertrouwen in.'

'Feyenoord heeft ons uitgebreid laten zien wat voor plannen ze met ons hebben op sportief gebied', vult jongere broer Tim (Onder-17) aan. 'Dat voelde meteen goed en dus wilden we graag deze stap zetten. We zijn nog jong, kunnen nog veel leren, dus is het aan ons allebei om hard te werken en te laten zien wat we waard zijn.

Beide middenvelders tekenen een driejarig contract in De Kuip. Het duo uit Nieuwkoop speelde sinds 2017 in de jeugdopleiding van Ajax, dat hen destijds overnam van Sparta Rotterdam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.