'Plotwending: Chelsea-deal van 40 miljoen op laatste moment afgeketst'

Reacties

De transfer van Samu Omorodion naar Chelsea is in rook opgegaan. De spits was al in Engeland om medisch gekeurd te worden, maar door 'last-minute twijfels' gaat de boel niet door.

'Plotwending: Chelsea-deal van 40 miljoen op laatste moment afgeketst'
© Pro Shots

Dat melden The AthleticRelevo, El Chiringuito en Fabrizio Romano. Het is niet duidelijk wat er precies aan de hand is, maar rond de medische keuring zijn er 'grote problemen' aan het licht gekomen over het contract van Omorodion, dat toch niet kon worden ondertekend. Omorodion keert terug naar Atlético Madrid en dus is de transfer van ongeveer veertig miljoen euro afgeketst.

Omorodion kon naar Chelsea, nadat Atlético Madrid zich had verzekerd van de komst van Julian Álvarez (Manchester City). Conor Gallagher zou ook overkomen van Chelsea en werd zaterdag al medisch gekeurd. Atlético zou hem echter alleen kunnen betalen, als João Félix terugkeert naar Chelsea. De Portugees kwam al eens op huurbasis uit voor Chelsea, dat is nu bezig met zijn komst.

Chelsea verzekerde zich zondag wel van de komst van Pedro Neto. De Portugees komt over van Wolverhampton Wanderers en kostte The Blues zestig miljoen euro.

Lees in de rubriek VI Scout meer over Samu Omorodion:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.