Pogba rancuneus: 'Alles werd me afgenomen en ik heb niets gedaan'

Reacties

Terwijl Paul Pogba zijn dopingschorsing uitzat, maakte de Franse middenvelder een kort uitstapje naar de cinema. Hij kreeg een kleine rol in een Franse film en daar hoorde ook een persdag bij. Uiteraard ging het maar een beetje over de film en veel over de inmiddels ingekorte dopingschorsing die Pogba kreeg.

Pogba rancuneus: 'Alles werd me afgenomen en ik heb niets gedaan'
© Pro Shots

L'Équipe interviewde Pogba in het stadion van Paris Saint-Germain. 'Ik mis dit', doelde de Fransman op zijn aanwezigheid in stadions. 'Dit is mijn werkplek, ik ben heel erg ongeduldig om weer te beginnen en ik raak steeds beter in vorm. Voor mij is voetbal nog niet een gepasseerd verhaal, voetbal werd van mij afgepakt. Mijn taart werd me afgenomen, terwijl ik niets heb gedaan.'

Het kan zomaar zijn dat Pogba voor zijn rentree op zoek moet naar een nieuwe club, Juventus zou bezig zijn met de afwikkeling van zijn nog doorlopende contract. 'Ik ben heel ambitieus. Ik word alleen al enthousiast door te praten over voetbal en mijn terugkeer op het veld.' Of die terugkeer in de Ligue 1 is, wilde Pogba niet bevestigen.

De Fransman trok op jonge leeftijd al weg uit Frankrijk, hij ruilde de jeugdopleiding van Le Havre in voor die van Manchester United. Uiteindelijk speelde hij voor de Engelse topclub en Juventus, waar hij - nu nog - een contract tot medio 2026 heeft. Pogba mag in maart weer wedstrijden spelen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.