Primeur voor twee Feyenoorders met plek in voorselectie Jong Oranje

Reacties

Michael Reiziger heeft vrijdag de voorlopige selectie van Jong Oranje voor de komende interlandperiode bekendgemaakt. Feyenoord-talenten Antoni Milambo en Gjivai Zechiël zitten voor het eerst bij de 29-koppige groep.

Primeur voor twee Feyenoorders met plek in voorselectie Jong Oranje
© Pro Shots

De twee middenvelders van de Rotterdammers maken deel uit van het groepje van vier debutanten. Kees Smit van AZ en Ezechiel Banzuzi van OH Leuven hebben ook voor het eerst een plek in de voorselectie verdiend. AZ is met zes spelers de hofleverancier. Feyenoord vaardigt drie spelers af, PSV en Ajax elk twee.

Jong Oranje speelt in september twee EK-kwalificatiewedstrijden. Op 5 september is Noord-Macedonië de tegenstander van de ploeg van Reiziger. Op 9 september volgt een ontmoeting met Georgië. De wedstrijden worden gespeeld in Almere en Venlo. Jong Oranje is een van de koplopers in de EK-kwalificatiereeks en heeft al zijn zeven groepswedstrijden gewonnen. In september kunnen de Nederlandse talenten zich al definitief plaatsen voor het toernooi dat volgend jaar van 11 tot 28 juni wordt gehouden in Slowakije.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland O21
Meer over Nederland O21
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.