Priske looft Milambo en kan nog niks zeggen over Bueno

Reacties

Op de persconferentie na Go Ahead Eagles – Feyenoord ging de winnende trainer Brian Priske in op het goede spel van zijn pupil Antoni Milambo, die de tweede treffer voor zijn rekening nam.

Priske looft Milambo en kan nog niks zeggen over Bueno
© Pro Shots
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
1 - 5
Feyenoord
Feyenoord

En dat terwijl de jongeling de week nog ziek begon, hij moest passen voor Jong Oranje. 'Dat is indrukwekkend, zeker. Hij heeft in de voorbereiding heel hard gewerkt en het is knap wat hij laat zien in de Eredivisie en de Champions League. Helemaal als je bedenkt dat hij begin deze week nog ziek was. We zien waar hij toe in staat is en zullen hem zeker blijven pushen', aldus Priske over Milambo.

De Deense coach ziet vooruitgang bij Feyenoord, ook op het gebied van zijn eigen integratie in Rotterdam. 'Ik leer de spelers en de club elke dag beter kennen, krijg er een beter gevoel voor. Ik weet wat de spelers kunnen, maar er is geen toverspreuk waarmee je dat zo op het veld kunt brengen. Dat vergt wat tijd. Het wordt met de dag beter.'

Enige smetje op de avond, naast misschien de eretreffer van Oliver Edvardsen, is het uitvallen van vleugelverdediger Hugo Bueno. Hoe het met hem is en of hij bijvoorbeeld de wedstrijd tegen Benfica haalt, is nog niet duidelijk. 'Hij had wat problemen met zijn hiel, we zullen zien hoe het is. Ik kan er nog niks over zeggen', aldus Priske.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.