Priske neemt piepjonge assistent-trainer mee naar Feyenoord

Reacties

Lukas Babalola wordt de nieuwe assistent-trainer van Feyenoord, zo bevestigen bronnen aan Voetbal International. Dat valt niet los te zien van de eerdere aanstelling van Brian Priske, de twee werkten namelijk bij Sparta Praag ook al samen. Opvallend: Babalola is uitermate jong, hij is pas 27 jaar.

Priske neemt piepjonge assistent-trainer mee naar Feyenoord
© Pro Shots

Babalola, een Deen die ook over de Nigeriaanse nationaliteit beschikt, werd door Priske als analist naar Tsjechië gehaald alvorens hij promotie maakte en in de tweede helft van het voorbije seizoen als assistent fungeerde. Samen werden ze kampioen van de Tsjechische competitie, en nu blijft het duo dus samenwerken.

Op 1 juli begint Feyenoord aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, met Priske en dus mogelijk ook Babalola op het veld. Op 6 juli oefenen de Rotterdammers tegen partnerclub FC Dordrecht, waarna er ook nog gespard wordt met Cercle Brugge en Benfica alvorens het seizoen officieel begint met de Johan Cruijff Schaal tegen PSV op 4 augustus. Feyenoord is de eerste Nederlandse club in ruim twintig jaar die als runner-up van de Eredivisie direct de groepsfase van de Champions League in mag.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.