'Priske neemt voormalig assistent Potter mee naar Feyenoord'

Reacties

Björn Hamberg wordt assistent-trainer bij Feyenoord, meldt Aftonbladet. De laatste jaren was hij de rechterhand van Graham Potter, die Ajax afwees en ook kandidaat bij Feyenoord was.

'Priske neemt voormalig assistent Potter mee naar Feyenoord'

Hamberg (39) was van 2018 tot 2023 assistent van Potter bij achtereenvolgens Swansea City, Brighton & Hove Albion en Chelsea. In zijn kielzog had Hamberg mogelijk ook meegekund naar Ajax, maar de gesprekken tussen Potter en de Amsterdammers liepen op niets uit. Ook in Rotterdam stond de Engelsman op de lijst.

Nu zou Hamberg de rechterhand van Brian Priske worden, die woensdag werd aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord. De Deen, overgekomen van Sparta Praag, is de opvolger van Arne Slot. Hij verliet Feyenoord na drie jaar voor Liverpool.

Hoe de technische staf van Priske er precies uit komt te zien, is nog onbekend. Zijn assistent bij Sparta Praag, Lars Friis, gaat niet mee. Hij is gepromoveerd tot hoofdtrainer. Aannemelijk is dat clubicoon John de Wolf aanblijft als assistent-trainer bij Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.