Priske verwelkomt Giménez, Hancko en meer internationals bij Feyenoord

Reacties

Santiago Giménez, Dávid Hancko, Gernot Trauner en Leo Sauer zijn teruggekeerd op het trainingsveld bij Feyenoord. De Mexicaan en Slowaak, die mogelijk aan hun laatste weken in Rotterdam beginnen, hebben kennisgemaakt met Brian Priske.

Priske verwelkomt Giménez, Hancko en meer internationals bij Feyenoord
© Pro Shots

Giménez
Van Giménez is bekend dat hij een seizoen geleden maar weinig tijd vrijaf had gekregen, waar hij zelf voor koos. Dat is tijdens de afgelopen maanden wel anders geweest. Voordat de spits met Mexico deelnam aan de uiteindelijk voor hem kortdurende Copa América, stapte hij in het huwelijksbootje. Na het toernooi dat voor hem op 1 juli eindigde, genoot hij nog twee weken van zijn vrije dagen.

Nu de vakantie er voor Giménez op zit, breekt er een spannende tijd voor hem aan. De spits wordt gelinkt aan menig Europese topclub, waaronder AC Milan. In de tijd totdat er mogelijk een transfer van de grond gaat komen, zal Giménez zich in ieder geval op Feyenoord moeten richten. Op de social media-kanalen van de Rotterdammers is in ieder geval te zien dat hij kennis heeft gemaakt met Priske en een training op het veld achter de rug heeft.

Hancko
Ook Hancko heeft bewogen maanden achter de rug. De linkspoot beleefde een mooi EK met Slowakije, waarmee hij op de rand van het bereiken van de kwartfinale stond. Door een ontsnapping van Engeland ging dat feest niet door en kon ook hij op ongeveer dezelfde dag als Giménez met vakantie gaan.

Tegelijkertijd met Giménez keerde Hancko donderdag terug op het trainingsveld, en dat onder een trainer die hij al kent uit het verleden. De Slowaak in de zomer van 2022 voor even samen met Priske bij Sparta Praag. Destijds verliet hij de club uit Tsjechië voor Feyenoord. Het is zeker niet uitgesloten dat een scenario als dat zich nu weer zal voltrekken. Hancko heeft zelf namelijk aangegeven open te staan voor een nieuw avontuur, maar alleen als de juiste club zich meldt.

Naast Giménez en Hancko waren ook Trauner en Sauer weer van de partij. Alleen Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida zijn nog met vakantie. Aanstaande zaterdag oefent Feyenoord tegen Cercle Brugge. Of de teruggekeerde internationals dan al van de partij zijn, is nog niet bekend.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer S. Giménez
Meer over S. Giménez
Meer D. Hancko
Meer over D. Hancko
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.