PSG schuift behalve Mbappé ook Neymar en Verratti aan de kant

Reacties

Neymar en Marco Verratti komen niet in actie voor Paris Saint-Germain in de eerste competitiewedstrijd tegen Lorient. De Braziliaan en Italiaan zijn gepasseerd door de nieuwe trainer Luis Enrique.

PSG schuift behalve Mbappé ook Neymar en Verratti aan de kant
© Pro Shots
PSG
PSG
0 - 0
Lorient
Lorient

Het ontbreken van Mbappé is geen verrassing. Luis Enrique bevestigde vrijdag al dat de Franse sterspeler niet zou worden geselecteerd. Er is nog altijd geen oplossing gevonden voor de 24-jarige aanvaller, die PSG over een jaar transfervrij wil verlaten. De Franse topclub wil juist dat Mbappé deze zomer een transfer maakt, óf hij moet alsnog bereid zijn om zijn contract te verlengen.

Luis Enrique werd vrijdag ook nadrukkelijk gevraagd naar de situatie van Neymar en Verratti. PSG zou de twee dertigers ook willen verkopen. De Spaanse coach reageerde: ' 'Houd maar in de gaten wat ik ga doen. Ik zal de gesprekken met mijn spelers hier niet delen, want dat zijn privézaken. Maar let op mijn beslissingen.'

Met het passeren van Neymar en Verratti heeft het er alle schijn van dat de twee naar de uitgang worden gewerkt. PSG bouwt aan een nieuwe toekomst met aanwinsten als Marco Asensio, Lucas Hernández en Gonçalo Ramos. Zaterdagochtend presenteerde de club de van Barcelona overgekomen Ousmane Dembélé als volgende versterking. De Franse dribbelaar zal nog niet in actie komen tegen Lorient.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.