PSV denkt aan AS Roma-wingback Zalewski

Reacties

Nicola Zalewski is in beeld bij PSV, dat naarstig op zoek is naar versterkingen voor de defensie. De 22-jarige Poolse wingback komt momenteel uit voor AS Roma, waar zijn contract doorloopt tot medio 2025.

PSV denkt aan AS Roma-wingback Zalewski
© Pro Shots

Het bericht van Soccernews over de belangstelling van PSV voor Zalewski kan door VI worden bevestigd. Afgelopen weekeinde had de Pool nog een basisplaats bij de competitie-ouverture van de Romeinen tegen Cagliari (0-0). De in Italië geboren Pool vierde in het seizoen 2020/21 zijn profdebuut voor AS Roma, waar hij ook de jeugdopleiding doorliep.

Eerder deze zomer nam Zalewski met Polen deel aan het EK. Tegen Oranje (1-2 zege Nederland) deed hij de hele wedstrijd mee.

Bij PSV belooft de slotfase van de window hectisch te worden. Onder anderen voor Jerdy Schouten, Walter Benítez en Olivier Boscagli bestaat serieuze belangstelling en Jordan Teze is al naar AS Monaco. Los daarvan wil de kampioen sowieso verdedigers aantrekken. Daarvoor heeft het nog tot en met maandag 2 september de tijd. In de meeste competities sluit de markt volgende week vrijdag al.

Spelersprofiel

N. Zalewski


Geboortedatum:
23 januari 2002
Leeftijd:
22
Geboorteplaats:
Tivoli
Nationaliteit
Polen
Lengte:
1,75 m
Gewicht:
68 kg
Huidige club:
AS Roma
Nationaal team:
Polen
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.