PSV en Driouech sluiten elkaar nu toch in de armen

Reacties

Couhaib Driouech wordt nu dan toch speler van PSV. De transfer van de buitenspeler van Excelsior naar Eindhoven is nagenoeg rond, de transfersom bedraagt ruim drie miljoen euro.

PSV en Driouech sluiten elkaar nu toch in de armen
© Pro Shots

Daarmee heeft Driouech alsnog zijn droomtransfer te pakken. De 22-jarige jeugdinternational van Marokko had in januari al graag de stap gemaakt, destijds ging Excelsior nog niet mee in die wens. Driouech maakte zodoende het seizoen af in Kralingen, maar was niet in staat om de Rotterdamse club voor de Eredivisie te behouden. Het transferbedrag is meer dan welkom op Woudestein om de financiële krater te dichten die de degradatie heeft geslagen, al deelt SC Heerenveen naar verluidt voor dertig procent mee in het bedrag.

Voor PSV wordt Driouech de eerste 'echte' aanwinst in het nieuwe seizoen: verder legde de kampioen met Malik Tillman en Sergiño Dest ook al twee spelers permanent vast die in het voorbije seizoen gehuurd werden. Met de vleugelflitser speelt PSV alvast in op het vertrek van Hirving Lozano, die aan het eind van dit kalenderjaar de overgang naar San Diego FC maakt.

Bekijk op VI PRO een video-analyse van Couhaib Driouech.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Excelsior
Meer over Excelsior
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Meer C. Driouech
Meer over C. Driouech
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.