PSV heeft Lang terug voor cruciaal duel met Rangers

Reacties

Noa Lang is weer inzetbaar voor PSV-trainer Peter Bosz. De smaakmaker van de Eindhovenaren is voldoende hersteld en start in de Champions League-wedstrijd tegen Rangers FC. Het andere grote nieuws is dat aanwinst Sergiño Dest meteen start bij PSV.

PSV heeft Lang terug voor cruciaal duel met Rangers
© Pro Shots
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers
2 - 2
PSV
PSV

Lang speelde twee weken geleden nog bijna zeventig minuten mee tegen FC Utrecht, zat vervolgens de hele returnwedstrijd tegen Sturm Graz op de bank en ontbrak in de wedstrijdselectie tegen Vitesse. Lang is klaargestoomd voor het duel in Glasgow, wat betekent dat Yorbe Vertessen weer op de bank begint. De Belg was afgelopen zaterdag nog trefzeker tegen Vitesse. Johan Bakayoko en aanvoerder Luuk de Jong blijven ten opzichte van dat duel staan.

Jerdy Schouten maakte tegen Vitesse zijn PSV-debuut, maar een basisplaats zit er nog niet in. Ismael Saibari start tegen Rangers, hij vormt het middenveld met Joey Veerman en Ibrahim Sangaré. Achterin heeft Dest dus meteen een basisplaats. De deal werd maandag afgerond, maar PSV heeft de back op tijd in kunnen schrijven. Dest begint als linksback aan het duel, Jordan Teze staat op rechts.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Sangaré, Saibari, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lang.

Onze analyse van Rangers FC.

Bij tegenstander Rangers FC staat Cyriel Dessers in de basis. Danilo en Sam Lammers moeten het doen met een plek op de bank.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.