PSV incasseert eerste CL-treffer van seizoen en ligt vroeg in de touwen

Reacties

PSV is de eerste club die in de nieuwe Champions League-opzet een doelpunt geïncasseerd heeft. Dinsdagavond kwamen de Eindhovenaren al snel op achterstand in Turijn. Dat gebeurde na een geweldige treffer van Juventus.

PSV incasseert eerste CL-treffer van seizoen en ligt vroeg in de touwen
© Ziggo Sport
Juventus
Juventus
3 - 1
PSV
PSV

Eigenlijk leek er niet zoveel aan de hand voor PSV. De ploeg van trainer Peter Bosz deed goed mee tegen de Oude Dame, die eigenlijk nog geen vuist kon maken. Tot de twintigste minuut aanbrak en de bal aan de voet van Kenan Yildiz belandde.

De Turkse vleugelaanvaller kreeg plots alle ruimte, nadat hij aangespeeld werd door Nicolás González. Hij dribbelde naar binnen en haalde verwoestend uit. De bal vloog via de paal in de kruising. PSV-doelman Joël Drommel kon er alleen maar naar kijken.

Daardoor maakte Yildiz de allereerste treffer van het nieuwe Champions League-hoofdtoernooi. Op prachtige wijze, maar daar zal PSV even geen boodschap aan hebben. Sterker, de ploeg leek volledig van slag.

Dat bleek vijf minuten wel. Al binnen het half uur moest Drommel namelijk voor een tweede keer vissen. Dit keer zag hij de Bianconeri lachend door de defensie van PSV combineren. Weston McKennie maakte er 2-0 van, waardoor de ploeg een belabberde start van de Champions League-campagne kent.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.