PSV met Bakkal en Amrabat tegen uitgekleed Liverpool

Terwijl Liverpool met vaste waardes als Steven Gerrard op de bank begint, kiest PSV-trainer Huub Stevens voor de aanval met Otman Bakkal én Nordin Amrabat.

PSV met Bakkal en Amrabat tegen uitgekleed Liverpool

Bakkal en Amrabat stonden model voor de wederopstanding van PSV tegen FC Groningen. Mede dankzij de inbreng van de twee invallers bogen de Brabanders zaterdag een 2-0 achterstand om in een 4-2 overwinning.

Stevens beloont het tweetal met een basisplaats tegen Liverpool. De coach stuurt hetzelfde elftal het veld in als in de tweede helft tegen FC Groningen. Ook Balázs Dzsudzsák en Danko Lazovic komen in Eindhoven aan de aftrap. Stef Nijland en Stijn Wuytens beginnen op de bank, waar ook Danny Koevermans zit.

Liverpool kan met de zekerheid van plaatsing voor volgende ronde van de Champions League spelers rust gunnen. Vaste waardes José Manuel Reina, Yossi Benayoun, Xavi Alonso en Steven Gerrard zitten op de bank. Manager Rafael Benítez begint met Ryan Babel in de basis.

PSV moet minimaal een punt overhouden aan de wedstrijd tegen Liverpool om kans te maken op een vervolg in het UEFA Cup-toernooi. De Eindhovense club is afhankelijk van het resultaat van Olympique Marseille, dat op eigen veld aantreedt tegen Atlético Madrid. Als PSV en Marseille dezelfde resultaten boeken, is het Europese avontuur voor de Brabanders op basis van onderling resultaat voorbij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen