PSV met Boscagli tegen RKC: Teze op de bank

Reacties

De opstelling van PSV voor de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk is bekend. Olivier Boscagli is fit genoeg om te kunnen starten; Jordan Teze zit op de bank.

PSV met Boscagli tegen RKC: Teze op de bank
© Pro Shots
PSV
PSV
5 - 1
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk

Teze staat in de nadrukkelijke belangstelling van AS Monaco en wil de overstap graag maken. In een poging een en ander te forceren liet de verdediger deze week weten dat hij niet in actie wilde komen tegen RKC. Daar werd door Peter Bosz vol onbegrip op gereageerd.

Teze zag zijn fout in en bood via Instagram zijn excuses aan. Hij is dus gewoon beschikbaar voor de wedstrijd tegen RKC, maar wordt door Bosz op de bank gehouden. Richard Ledezma begint als rechtsback.

In het centrum vormt Ryan Flamingo een duo met Boscagli. De Fransman miste de strijd om de Johan Cruijff Schaal, maar heeft de race tegen de klok voor de start van de Eredivisie gewonnen. Ook Luuk de Jong is erbij: achter de naam van de spits stond eveneens een vraagteken.

Volg PSV - RKC Waalwijk via VI Live: 

De Eredivisie-start van PSV

PSV werkt toe naar de competitiestart tegen RKC Waalwijk. Volg op VI PRO alles over de aanloop van de Eindhovenaren naar de eerste speelronde.

Transferupdate: PSV aast nog op drie verdedigers.
Technisch directeur Earnest Stewart wil een legacy achterlaten.
Hoe houdt Peter Bosz zijn kampioenen scherp?
Zo speelt het PSV van Peter Bosz.

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.