PSV met Monaco-target Teze en De Jong tegen Feyenoord

Reacties

Jordan Teze is er gewoon bij als PSV het in de strijd om de Johan Cruijff Schaal opneemt tegen Feyenoord. De verdediger wordt begeerd door AS Monaco en staat zondag in de basis in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen.

PSV met Monaco-target Teze en De Jong tegen Feyenoord
© Pro Shots
PSV
PSV
ns
4 - 4
Feyenoord
Feyenoord

Trainer Peter Bosz kiest achterin niet alleen voor Teze, maar ook voor debutant Ryan Flamingo. Hij vormt met Jerdy Schouten, die dus een linie terug zakt, het centrale duo. Aan de linkerkant krijgt Fredrik Oppegard de kans bij afwezigheid van Sergiño Dest en Mauro Júnior. Oppegard werd vorig seizoen nog een half jaar verhuurd aan Heracles Almelo.

Op het middenveld is er met Joey Veerman, Ismael Saibari en Malik Tillman geen grote verrassing te bekennen. Voorin maakt Noa Lang zijn rentree in een officieel duel. Hij raakte in januari geblesseerd en is nu weer fit. Hij start links voorin en vormt de aanval met Johan Bakayoko en Luuk de Jong. Laatstgenoemde trainde vrijdag wel mee, maar ging daarna ziek naar huis en ontbrak daardoor bij de persconferentie. Hij is nu wel fit om te spelen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.