PSV start Champions League-seizoen met Drommel en onervaren backs

Reacties

De eerste opstelling van PSV in de vernieuwde editie van de Champions League is bekendgemaakt. Trainer Peter Bosz wijzigt zijn opstelling ten opzichte van het thuisduel met NEC op één plek: Joël Drommel lost keeper Walter Benítez af onder de lat.

PSV start Champions League-seizoen met Drommel en onervaren backs
© Pro Shots
Juventus
Juventus
3 - 1
PSV
PSV

De eerste doelman van PSV is er dinsdagavond wegens persoonlijke omstandigheden niet bij tegen Juventus en dus moet Drommel als tweede keeper opdraven in de Champions League. Het worden niet de eerste minuten van de doelman, hij kwam in de Keuken Kampioen Divisie in actie tegen Jong Ajax en Jong FC Utrecht.

Achterin kiest Bosz voor dezelfde namen die de nul hielden tegen NEC. Dit betekent dat Richard Ledezma, Ryan Flamingo en Matteo Dams hun Champions League-debuut gaan maken, Olivier Boscagli is de routinier in de defensie. Op het middenveld houdt Bosz vast aan Guus Til, Jerdy Schouten en Joey Veerman, terwijl voorin Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Malik Tillman opgesteld staan.

Noa Lang keert terug in de wedstrijdselectie, hij kan als invaller zijn eerste minuten sinds 24 augustus maken. Ook Mauro Júnior kan als invaller ingebracht worden. Niek Schiks en Tijn Smolenaars zitten als reservedoelmannen op de bank bij PSV.

Juventus
Bij Juventus speelt Teun Koopmeiners mee vanaf het begin. Het wordt zijn zevende wedstrijd tegen PSV, eerder scoorde hij namens AZ nog driemaal in duels met PSV. Dusan Vlahovic is de diepe spits van de thuisclub.

Opstelling PSV: Drommel; Ledezma, Flamingo, Boscagli, Dams; Schouten, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Tillman.

Opstelling Juventus: Di Gregorio; Kalulu, Gatti, Bremer, Cambiaso; Locatelli, McKennie; González, Koopmeiners, Yildiz; Vlahovic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.