PSV start met voorhoede Lozano, De Jong en Lang

Reacties

Peter Bosz heeft voor de eerste van twee oefenwedstrijden tegen SC Paderborn deze zaterdag voor een sterke opstelling gekozen. Aanwinst Ryan Flamingo start bij PSV aan de zijde van Olivier Boscagli in het duel dat om 12.00 uur begint.

PSV start met voorhoede Lozano, De Jong en Lang
© Pro Shots

PSV speelt als onderdeel van het trainingskamp in Duitsland deze zaterdag twee wedstrijden tegen Paderborn. Tegen de club uit de Tweede Bundesliga wordt twee keer 75 minuten gespeeld. Bij het eerste deel kiest Bosz voor veel bekende gezichten uit de kampioensploeg.

Achterin krijgt de van FC Utrecht overgekomen Flamingo steun van Jordan Teze, Boscagli en Mauro Júnior. Flamingo kwam vorige week tegen Club Brugge voor het eerst in actie in het shirt van PSV. Op het middenveld speelt talent Tygo Land samen met Ismael Saibari en Guus Til. EK-gangers Jerdy Schouten en Joey Veerman sluiten vanzelfsprekend later aan.

Voorin speelt Hirving Lozano vanaf rechts en moet Noa Lang vanaf links voor gevaar zorgen. Luuk de Jong gaat in het eerste deel van de dubbele confrontatie met Paderborn ook ritme opdoen. Het tweede deel begint om 14.00 uur.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Flamingo, Boscagli, Mauro; Land, Saibari, Til; Lozano, De Jong, Lang.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.