PSV verwacht Veerman zeker maand kwijt te zijn door blessure

Reacties

Joey Veerman is voorlopig niet inzetbaar bij PSV. De middenvelder heeft een liesblessure opgelopen en de Eindhovenaren communiceren dat hij er waarschijnlijk een maand uitligt.

PSV verwacht Veerman zeker maand kwijt te zijn door blessure
© Pro Shots

Het betekent dat Veerman meerdere toppers mist deze maand. Dinsdagavond is hij er niet bij als PSV zijn eerste thuiswedstrijd speelt in de Champions League, tegen Sporting Portugal. Ook de Europese wedstrijd tegen Paris Saint-Germain komt te vroeg.

In de Eredivisie zal Veerman er niet bij zijn in de uitwedstrijd tegen AZ, op 19 oktober. Gekeken naar het tijdschema zou de uitwedstrijd tegen Ajax op 2 november haalbaar zijn, maar dat is wel aan het einde van de revalidatieperiode van Veerman. Bekijk onderaan alle duels van PSV in de komende periode

Niet alleen PSV moet Veerman missen, bondscoach Ronald Koeman zal ook geen beroep kunnen doen op de middenvelder. In oktober speelt het Nederlands elftal in het kader van de Nations League tegen Hongarije (11 oktober) en Duitsland (14 oktober).

Veerman raakte afgelopen weekend geblesseerd aan zijn lies na het versturen van een pass. Tegen Willem II ging de middenvelder meteen naar het gras en liet hij zichzelf vervangen. Isaac Babadi maakte zijn entree tegen Willem II, Veerman speelde tot dusver negen wedstrijden voor PSV.

De duels van PSV in een maand tijd


Di 1 okt.

Za 5 okt.

Za 19 okt.

Di 22 okt.

Za 26 okt.

Za 2 nov.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.