PSV wint eerste oefenduel van Paderborn, maar ziet Mauro Júnior uitvallen

PSV heeft het eerste oefenduel met SC Paderborn winnend afgesloten. Om 14.00 uur oefenen de ploegen met andere opstellingen nog een keer tegen elkaar.

Luuk de Jong zorgde al vroeg voor de 1-0 in Duitsland. PSV werd nog een aantal keer gevaarlijk voor rust. Zo raakte Hirving Lozano de lat en was ook Guus Til gevaarlijk. Ook Paderborn, een ploeg uit de Tweede Bundesliga, creëerde een paar kansen. Desondanks bleef het in de eerste helft bij 1-0.

Na de pauze zorgde Til op aangeven van Ismael Saibari voor de tweede Eindhovense treffer. Sebastian Klaas deed vlak voor tijd wat terug namens Paderborn. Het duel duurde maar zeventig minuten, omdat PSV dus zaterdagmiddag nog een keer tegen Paderborn speelt.

Een smetje op de wedstrijd voor PSV was het uitvallen van Mauro Júnior. De Braziliaanse vleugelverdediger moest in de 35ste minuut geblesseerd het veld ruimen. Sergiño Dest, een andere optie op die positie, ligt er sowieso nog een tijdje uit. Voor PSV is het dus hopen dat de blessure van Mauro Júnior meevalt.

Met de volgende elf namen neemt PSV het in de tweede wedstrijd tegen Paderborn op: