PSV zonder Bouma en Park naar FC Twente

PSV speelt vrijdag zonder Wilfred Bouma en Ji-Sung Park tegen FC Twente. Beide vaste waarden zijn te geblesseerd. Voor Bouma is het zelfs nog maar de vraag of hij op tijd fit geraakt voor de thuiswedstrijd tegen AC Milan.

PSV zonder Bouma en Park naar FC Twente

Bouma moest zich dinsdag halverwege het duel met Milan laten vervangen vanwege een pijnlijke rug. Park kampt met een voetblessure, maar zal volgens Hiddink er tegen Milan wel weer bij zijn.

Coach Guus Hiddink keek al vooruit naar het tweede duel met de Italiaanse kampioen: 'Over Bouma heb ik iets meer twijfels. We zullen sowieso wat mutaties hebben, omdat André Ooijer geschorst is. Ik ben een paar scenario's aan het bedenken', liet hij weten via de website van PSV.

'Misschien gaan we gedurfder spelen, met minder mensen achterin. Dat ben ik nog aan het bekijken. Maar het is nog een behoorlijke tijd tot aan die wedstrijd, wat betreft herstel is er nog ruimte.'

Naast Bouma en Park ontbreken tegen FC Twente ook de al langer geblesseerde John de Jong en Robert. Hiddink voegde jeugdspeler en aanvaller Ismail Aissati toe aan de selectie voor de trip naar Enschede.

Over de opstelling liet Hiddink zich nog niet uit: 'We willen aan onszelf denken met het oog op Milan. Daarnaast hebben we ook verplichtingen, dus we zullen niet met het tweede spelen. We willen graag voetballen en natuurlijk winnen.'

Bekijk hier al onze video's