Racing en Sevilla in topzes, Mallorca maakt er zeven

Racing klom naar de vijfde plaats, Sevilla is zesde ondanks een fraaie treffer van Riga Mustapha. Real Mallorca scoorde liefst zeven keer.

Racing Santander-Real Betis Sevilla 3-0
Racing klom naar de vijfde plaats in de Primera División. De thuisploeg maakte het verschil na een rode kaart van Betis-verdediger Juan Alberto Melli vlak na rust. Aldo Duscher, Ezequiel Garay en Mohamed Tchité tekende voor de drie goals van Racing.

Sevilla-Levante 2-1
Sevilla meldde zich op de zesde plaats dankzij een moeizame en weinig overtuigende zege op Levante. Rigamat Mustapha zette de bezoekers in de vierde minuut nog wel op voorsprong met een prachtige lob van 35 meter over de te ver voor zijn doel staande Andres Palop. Maar Sevilla knokte zich terug via goals van Seydou Keita en Luis Fabiano. De Braziliaan maakte zijn twintigste treffer van dit seizoen. Riga staat inmiddels op acht goals.

Real Mallorca-Recreativo 7-1
Mallorca boekte de grootste zege in de clubhistorie. Met rust koesterde de thuisploeg al een 5-1 voorsprong en na 53 minuten stond de eindstand al op het scorebord. Juan Arango maakte drie doelpunten, Daniel Güiza en Borja Valero maakten er ieder twee.