Rake vrije trap Alexander-Arnold kost Grealish flink geldbedrag

Reacties

Negen van de tien keer dat Jack Grealish voor de camera’s verschijnt, krijg je leuke teksten. Zo ook zondagavond na het duel dat Engeland met 1-3 bij Finland won in de Nations League. Grealish sloot een wel heel opmerkelijke weddenschap met Trent Alexander-Arnold, en verloor deze.

Rake vrije trap Alexander-Arnold kost Grealish flink geldbedrag
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Een kwartier voor tijd besliste Alexander-Arnold de wedstrijd met een prachtige vrije trap. De verdediger kreeg vlak voordat hij zijn aanloop ging nemen extra financiële motivatie. Grealish beloofde hem een geldbedrag als hij de vrije trap binnen zou schieten. Dat lukte.

'Ik zei tegen Trent (Alexander-Arnold, red.) dat ik hem 500 quid (500 pond, red.) zou geven als hij deze zou scoren. En dan schiet hij hem gewoon in de kruising hoor', aldus Grealish tegenover ITV. Bekijk de goal van Alexander-Arnold hieronder.

Bekijk hier al onze video's
Meer Engeland
Meer over Engeland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.