Rangnick houdt bepalende spelers op de bank tegen Oranje

Reacties

Net als bondscoach Ronald Koeman heeft ook Ralf Rangnick enkele wijzigingen doorgevoerd voor het groepsduel tussen Oranje en Oostenrijk. Met Christoph Baumgartner, Kevin Danso en Konrad Laimer beginnen er drie bepalende spelers op de bank.

Rangnick houdt bepalende spelers op de bank tegen Oranje
© Pro Shots
Nederland
Nederland
2 - 3
Oostenrijk
Oostenrijk

Baumgartner, Danso en Laimer kregen allemaal geel in het eerste EK-duel met Frankrijk en zijn bij een gele kaart in de wedstrijd tegen Nederland geschorst voor de achtste finale. Het verklaart waarschijnlijk waarom Rangnick de aanvallende middenvelder van RB Leipzig, de centrale verdediger van RC Lens en de stofzuiger van Bayern München op de bank zet.

Bij afwezigheid van Danso en de geblesseerde Gernot Trauner heeft ex-Ajacied Maximilian Wöber centraal achterin een basisplaats. Met Florian Grillitsch en Marko Arnautovic staan er nog twee oude bekenden uit de Eredivisie aan de aftrap. Arnautovic en Wöber staan net als Patrick Wimmer overigens ook op scherp, maar zij spelen dus wel tegen Oranje.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Europees Kampioenschap

Stand Groepsfase Groep D Europees Kampioenschap 2024 Germany

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Oostenrijk
3
2
0
1
6-4
+2
6
2
Frankrijk
3
1
2
0
2-1
+1
5
3
Nederland
3
1
1
1
4-4
0
4
4
Polen
3
0
1
2
3-6
-3
1
* Actueel tot en met 3 jul. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Oostenrijk
Meer over Oostenrijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.