Rayo Vallecano boekt diep in blessuretijd overwinning

Rayo Vallecano en Deportivo La Coruña zijn de Spaanse competitie met een zege begonnen. Vooral de overwinning van Vallecano kwam met kunst- en vliegwerk tot stand.

Rayo Vallecano – Granada 1-0In de 94ste minuut stond het nog steeds 0-0. Roberto Trashorras werd bij de thuisploeg de gevierde man toen hij in de 95ste (!) minuut uit een vrije trap alsnog de ban brak, waardoor Granada afdroop en Rayo direct na de goal aan een feestje kon beginnen.

Deportivo La Coruña – Osasuna 2-0Bij Depor was het aanvaller Riki die in het eerste bedrijf een grote kans kreeg om de eerste seizoenstreffer van de thuisploeg te laten noteren. Hij faalde echter door zijn penalty op de paal te schieten. Acht minuten na de onderbreking maakte Riki zijn fout goed door alsnog de score te openen. In de blessuretijd maakte Nelson Oliveira aan alle twijfel een einde door de eindstand op 2-0 te bepalen. Foto: VI Images