RBC en NAC slagen er niet in te scoren

RBC Roosendaal en NAC Breda verdienden het een halve wedstrijd lang niet te scoren. Toen de strijd in de tweede helft leuker werd en er kansen kwamen, bleven de logische doelpunten ook uit (0-0).

In de eerste helft boeide het duel voor geen meter. Beide ploegen wilden niet echt en konden evenmin iets. RBC was de iets minder slechte in Roosendaal, meer niet.

Na rust maakte NAC de meeste aanspraak op de overwinning. Voor de Bredanaars leken Rob Penders en Arne Slot te gaan scoren maar Sydney Lammens en Maikel Aerts redden spectaculair.

Aan de andere kant had Edwin de Graef de winnende op zijn schoen. De aanstaande Feyenoorder zag zijn inzet echter door Davey Schollen gekeerd worden, waardoor beide ploegen genoegen moesten nemen met een punt.