Real gaat los op social media: zo werd La Decimoquinta gevierd

Reacties

Real Madrid kroonde zich zaterdagavond voor de vijftiende keer tot de beste club van Europa. Dat werd uiteraard uitbundig gevierd. Hier de mooiste beelden van een historische avond.

Real gaat los op social media: zo werd La Decimoquinta gevierd
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
0 - 2
Real Madrid
Real Madrid

Voor Toni Kroos was de Champions League-finale zijn laatste wedstrijd als speler van Real. En dus kwam zijn clubcarrière tot het gedroomde einde. Het leverde een aantal fraaie plaatjes op, maar dit was misschien wel de mooiste: Kroos die boven iedereen uitstijgt.

Carlo Ancelotti was al de trainer die de Champions League het vaakst had gewonnen. Zaterdag scherpte hij zijn record verder aan en won hij zijn vijfde Cup met de Grote Oren. 'We houden van je', zegt Real dan ook op X (voorheen Twitter). 

Aurélien Tchouaméni, Jude Bellingham en Eduardo Camavinga konden hun enthousiasme maar moeilijk onderdrukken na het laatste fluitsignaal.

Thibaut Courtois keepte tegen Borussia Dortmund zijn eerste CL-duel van het seizoen. Daarin pakte hij meteen de ultieme prijs.

Terwijl Kroos stopt na het EK in Duitsland lijkt het erop dat Luka Modric er nog een jaartje aan vastplakt. 'De definitie van voetbal', schrijft Real op X over de twee middenvelders.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.