Real Madrid heeft voor Champions League-kraker grote zorgen over Benzema

Reacties

Real Madrid vreest het dinsdag in de Champions League-clash met Paris Saint-Germain te moeten zien te redden zonder Karim Benzema. De aanvaller traint nog altijd niet met de groep mee.

Real Madrid heeft voor Champions League-kraker grote zorgen over Benzema
© Pro Shots
PSG
PSG
1 - 0
Real Madrid
Real Madrid

Benzema liep zeventien dagen geleden in de thuiswedstrijd tegen Elche een dijbeenblessure op en was er afgelopen zondag in het duel met Granada (1-0 zege) al niet bij. Het plan van Real was dat Benzema zaterdag weer speelminuten zou maken tegen Villarreal, zodat hij dinsdag weer volledig inzetbaar zou zijn tegen PSG. Volgens Marca is de inzetbaarheid van Benzema in El Madrigal echter uitgesloten.

Benzema staat wel weer op het trainingsveld, maar komt nog niet verder dan individuele trainingen. Hij is dan ook nog verre van honderd procent fit. De Fransman voert daarom een race tegen de klok om dinsdag in ieder geval te kunnen invallen in het Parc des Princes.

Dit seizoen is Benzema een van de belangrijkste spelers in het elftal van Carlo Ancelotti. De aanvaller was in 28 officiële wedstrijden al goed voor 24 doelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.