Real Madrid verkoopt Bernabéu uit voor 'meest indrukwekkende presentatie ooit'

Reacties

Kylian Mbappé mikt vooralsnog gewoon op de Europese titel met Frankrijk. Toch is de blik in Madrid allang voorbij het eindtoernooi in Duitsland gericht. Real Madrid verkocht namelijk het eigen Bernabéu alvast uit voor de presentatie van de nieuwe ster.

Real Madrid verkoopt Bernabéu uit voor 'meest indrukwekkende presentatie ooit'
© Pro Shots

Voor het EK kwam het langverwachte nieuws eindelijk officieel naar buiten: Mbappé gaat het maagdelijk wit van De Koninklijke dragen. Real Madrid kondigde de komst van de superster aan, waarna de aanvaller eerst met Frankrijk nog een toernooi moest spelen. Langzaam komt het moment van de eerste kennismaking met de eigen fans echter in zicht.

Marca bevestigt woensdagavond dat Real Madrid het stadion voor de presentatie van Mbappé al heeft uitverkocht. Ruim tachtigduizend mensen zullen aanwezig zijn bij de entree van hun nieuwe vedette. Op 16 juli is het zover, als de Fransman als een rockster Bernabéu in zal wandelen. In Spanje wordt de brug als ‘Taylor Swift-catwalk’ benoemd.

Diverse artiesten zijn geboekt voor de presentatie, terwijl er een grote vuurwerkshow zal plaatsvinden. Daarnaast wordt er een gigantische brug gebouwd, die Mbappé naar de middenstip moet leiden. In zijn nieuwe shirt zal de aanvaller het stadion in komen lopen.

'Het wordt de meest indrukwekkende presentatie ooit van een voetballer', schrijft Marca. Met rugnummer negen zal Mbappé te midden van de tienduizenden Spaanse fans zijn contract ondertekenen. ‘M-Day’, wordt de dag van de komst van Mbappé al genoemd. Voorzitter Florentino Pérez zal de presentatie leiden. Clubicoon Pirri, tevens erevoorzitter, zal hem flankeren. Diverse sterren worden aan de rand van het podium verwacht.

Mbappé komt over van Paris Saint-Germain. Hij heeft zich tot medio 2029 aan Real Madrid verbonden. Vrijdag komt hij eerst nog in actie met Frankrijk, in de kwartfinale van het EK, tegen Portugal.

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang €50 aan Free Bets!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang €50 aan Free Bets!","odd":"€50","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:bef2bac3-e181-478e-bd29-555dbd7b243d","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Plaats je eerste weddenschap van min. €10 en profiteer op de dag van Nederland - Turkije van deze welkomstactie (24+).","textMobile":"Plaats je eerste weddenschap van min. €10 en profiteer op de dag van Nederland - Turkije van deze welkomstactie (24+)."}
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.